Silke

Silke er et naturligt materiale uden behov for ofte vask, medmindre det har pletter. For det meste er det rigeligt at hænge tøjet ud i den friske luft et par timer for at friske det op. 
Silkens natur gør, at det let bliver statisk. Alle silkevarer fra lulu’s drawer er behandlet for at undgå dette, men du kan alligevel opleve, at dit tøj bliver statisk. Det vil oftest være pga ydre omstændigheder som fx koldt vejr, eller at tøjet har været tæt på elektriske installationer. Problemet kan let løses ved at smøre en smule bodylotion på din krop på områder der vil være i kontakt med silken.

Hvis dit silketøj trænger til vask/rens, bør du gøre således:

Toppe og nattøj: 
Kan vaskes i maskinen på håndvaskeprogram 30 grader med vaskemiddel til finvask/silke. Bør derefter stryges i form.

Kimonoer:
Skal renses.

BOMULD

Til vores bomuldsundertrøjer- trusser og t-shirt anvender vi merceriseret bomuld. Mercerisering af bomuld er en proces hvor man opnår en særlig stærk og glat bomuldskvalitet, der desuden er i stand til at absorbere 30% mere farve end almindelige bomuldskvaliteter. 
Resultatet er en kvalitet med en særdeles god evne til at holde form og farve selv efter mange gange vask. 
Vores merceriserede bomuld er i rib, hvilket sikrer perfekt fit og en second skin følelse.

Alle vores bomuldsvarer kan maskinvaskes ved 40 grader.

BLONDER OG MESH

Af hensyn til de delikate materialer, anbefaler vi at alle vores bh’er håndvaskes og at alle andre varer maskinvaskes i lingerivaskepose på 30 grader.