Generelt om personoplysninger:

Herunder beskriver vi hvordan vi behandler de personoplysninger vi indsamler/du afgiver når du besøger vores webshop. Det kalder vi vores Persondatapolitik.

Vores persondatapolitik omfatter alle personoplysninger som vi indsamler eller som du afgiver til os - f.eks i forbindelse med gennemførelse af en bestilling.

Det er Lulus Wardrobe Aps der er ansvarlig for alle persondata.

Lulus Wardrobe Aps

Molevej 17A

6340 Kruså

Kontakt@luluswardrobe.dk

 

Hvilke informationer indsamler vi

For at du kan registrere en bestilling hos Lulus Wardrobe, gennemføre en betaling og for at vi kan levere din bestilling indsamler vi følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, betalingsoplysninger og hvilke varer du ønsker at købe.

Hvem modtager dine personoplysninger

De personoplysninger vi registrerer hos Lulus Wardrobe Aps, kan blive videregivet til de partnerne vi har engageret os med, for at kunne levere din bestilling. Disse partnere benytter kun dine data i det omfang det er nødvendigt at kunne levere din bestilling. Vi har indgået skriftlige databehandlingsaftaler med alle partnere der modtager dine oplysninger. 

Når du afgiver din bestilling, indsamler vi dit navn, adresse, mailadresse, kreditkortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Vores betalingssystem er leveret af QuickPay og betaling sker i et betalingsvindue administreret af QuickPay. Lulus Wardobe Aps har derfor ikke adgang til dine betalingsoplysninger (kreditkort informationer).  

For at kunne levere den specifikke pakke videregiver vi oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til GLS.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev så videregiver vi dit navn og mailadresse til Klaviyo, som er den platform vi benytter til udsendelse af nyhedsbreve.

Har du gennemført en bestilling hos Lulus Wardrobe, så vil du nogle dage efter modtage en invitation fra Trustpilot om at anmelde din købsoplevelse. Vi videregiver dit navn og mailadresse til Trustpilot for at kunne sende dig denne invitation.

Vi sletter dine personoplysninger når

Dine personoplysninger bliver automatisk slettet efter 5 år eller hvis du kontakter os og beder os slette dine personoplysninger.

Sikkerhed for dig

Retten til indsigt:

Du kan altid bede om indsigt i hvilke personoplysninger vi har registeret på dig og du kan til enhver tid får dine data slettet. 

Anmodning om berigtigelse eller sletning: 

Du kan til enhver tid bede os om at berigtige fejlagtige oplysninger om dig eller slette personoplysningerne helt. 

For at udøve dine rettigheder:

Kontakt os på kontakt@luluswardrobe.dk

Klagemuligheder:

Såfremt du er uenig i måden vi behandler dine personoplysninger på så kan du indsende en klage til datatilsynet. Du finder informationer herom på www.datatilsynet.dk

Opdatering

Lulus Wardrobes Aps persondatapolitik er senest opdateret i januar 2022.